Daynex Akademi Mesleki Eğitim

Daynex Akademi Mesleki Eğitim gençlere hem eğitim hem iş fırsatı veriyor. İstanbul ve Niğde de faaliyet gösteren şirketimiz Trabzon/Yomra'da ilk defa mesleki eğitim merkezi açıyor.

Sizlere mesleki eğitim sürecimizden bahsedelim. Öğrencilerimiz 1 gün teorik dersler için mesleki eğitim okulunda, 4 gün pratik eğitimler için iş yerimizde olacaklar. Liseye yeni başlayan öğrencilerimiz 9. sınıf itibariyle, Lise okurken bölüm değiştirmek isteyen öğrencilerimiz ise 10. sınıf itibariyle döneme başlayıp meslek dalı seçimini yapacaklar.

Okulda teorik, işletmemizde pratik eğitim alan öğrencilerimiz başarılı olunan sınavlar sonucunda 11. sınıf sonunda kalfalık belgesi, 12. sınıf sonunda ustalık belgesi ve lise diploması alacaklar.

Bölümlerimiz; Web/Grafik Tasarım ve Dijital Pazarlama, Bilişim Teknolojileri (Web Yazılım).Sadece bununla kalmayacaksınız. Tercih ettiğiniz bölümleri okurken google uzmanlığı, video çekim editleme, fotoğraf çekimi, satış pazarlama ve diksiyon gibi alanlarda da eğitim göreceksiniz.

Devlet destekli eğitim programının içinde öğrenciler 9.10.11. sınıflarda okurken asgari ücretin net %30'u, 12. sınıfta ise asgari ücretin net %50'si kadar ödeme alacaklar. İş kazası ve Meslek Hastalığı ile Genel sağlık sigortası da devlet tarafından karşılanacak.

Önemli projelere hizmet veren şirketimiz ekibine dahil etmek için bölümünde başarılı olan öğrencilere istihdam imkanı sağlayacak.