Daynex E-Ticaret

İnternette ürün ve hizmetlerinizin müşterilerinize en iyi şekilde tanıtmak satışlarınızı arttırmak için woy ile tanışın.

Woy işletmenize ne sağlar gelin birlikte bakalım woy ekibi web sitenizi yönetir ürün ve hizmetleriniz için görsel destekli anlatımlar hazırlar. Web sitenizin içerisindeki tüm hareketleri takip eder gelen verilere göre web sitenizin güncel ve Özgün kalmasını sağlar yapılan güncellemelerin etkisini woy paneli sayesinde size anlık olarak raporlar bu arama motorlarında üst sıralara çıkmanızı sağlar arama yapan müşterilerin ürünlerinizi ve hizmetlerinizi doğru anlaması için sürekli olarak güncellemeler yapar hem ürün hem hizmetlerinizi bağlı anahtar kelimelerde Google ve diğer arama motorlarında buluna bilir olmanızı sağlayarak en başarılı trafiğin en uygun fiyata web sitenize çeker.

Woy sosyal medya hesaplarınızı yönetir sosyal medyada işletmenizi ürünlerinizi ve hizmetlerinizi anlatan görsel video destekli içerikler üretir. Ürün ve Hizmetlerinizi Sosyal medya hesaplarınızda takipçilerinizin en iyi anlayacağı şekilde hazırlar ve paylaşır paylaşımlarınızı bir takvim olarak halinde onayınıza gönderir siz onayladıktan sonra o tarihler arasında paylaşır tüm verileri anlık olarak servis eder.

Woy lokasyonları yönetir. İnternetteki tüm haritalara kayıt işlemlerinizi yapar. Bölgenizde yapılan ürün be hizmet aramalarında buluna bilir olmanızı sağlayarak müşterilerinizin işletmenize gelebilmesi için lokasyon desteği sağlar.

Woy reklamlarınızı yönetir başta Google olmak üzere tüm arama motorlarında ürün ve hizmet reklamlarınızı en doğru hedef kitleye ulaştırır reklamlarınızın güncel ve rekabetçi olmasını sağlar potansiyel alıcıları satın almaya yönlendirmek adına Google uzmanlarıyla birlikte çalışarak çok trafik değil doğru grafik almanızı sağlar, satışlarınızı arttırır reklam harcamalarınızı azaltır.

Woy kampanyalarınızı yönetir kampanyalar duyurular tebrikler ve hayal edebileceğiniz tüm mesajlarınızı mevcut müşterilerinize e-mail ve sms olarak ulaştırır, gönderilen mail ve sms ler tamamen kişiye özel olarak ulaşır ve yasalara uyumlu sistemde gönderilir alıcılar istediği zaman istediği zaman listenizden çıkabilir ve istediği zaman tekrar kendisi ekleyebilir mail ve sms leri kimler okumuş kimler tıklamış ve kimler satın almış almaya dönmüş gibi verilere woy paneli aracılığıyla size anlık olarak raporlar.

Woy ihtimal yönetiminizi yapar itibarını korumak için sizin kadar hassas davranır, bu servis sayesinde şikayet sitelerini ve forumlarını sürekli olarak denetler alınacak aksiyonları onayınıza istisnaiden işleme koyarak olumsuz görüşü ortadan kaldırır olumlu bir imaj yaratır tüm gelişmeleri woy paneli arayıcılığıyla size anlık olarak raporlar.

Woy işletmeniz için tercih desteği sağlar, ürünlerinizin Pazar yerinden arama motorlarına alıcıya sunulduğu her alanda ilgi çekmesi için dijital izler bırakır. Bu ürüne ve hizmete özel video görsel destekli anlatımlar ile birlikte ürünlerinizi doğru anlatan yorumlar üretir. Böylelikle müşterilerinizin karar vermesini hızlandırır işletmeniz için satış gurupları geliştirir ürünleriniz ve hizmetleriniz için müşterilerinizin karar vermesine ve harekete geçmesine yönelik çalışmalar yapar daha çok satış için sizinle takım halinde çalışır. Ticari deneyiminizi internet sitenize aktarmak için teknik ekiple olan çalışmalarınızı dahil hale getirir. Aylık olarak sizinle dahil olacağınız toplantılar düzenler. Geçmişteki deneyimleri geleceğe aktarmak için bu toplantılardan faydalanır.

Woy Pazar yerlerinizi Yönetir N11 Gittigidiyor Trendyol ve Hepsiburada gibi internet devi Pazar yeri sitelerine ürünlerinizi özenle girer. Tek bir ekranın üzerinden Pazar yeri Siparişlerinizi geçmiş satışlarınızı ve kargolarınızı görüntüle bilirsiniz. Stok güncellemelerinizi anlık ürün girişlerinizi ve görsel düzenlemelerinizi günlük olarak gerçekleştirir. Pazar yerinde ürünlerinizde gelen yorumları takip ederek yorum yönetimi ile Pazar yeri puanınızı arttırır.

Woy Görsel çekimlerinizi yapar profesyonel görsel ekibiyle birlikte ürünlerinizin görsellerini özenle çeker. İnternet ortamında kullanılacak görselleri en iyi şekilde hazırlar. Woy video çekimlerinizi yapar, ürünlerinizin ve hizmetlerinizin tanıtımını en iyi şekilde düşünür. Gerekirse bir senaryo eşliğinde planlayarak çeker kurgu montaj ve seslendirme işlemlerinden sonra web ortamına uygun şekilde ürünlerinize ve hizmetinize reklam ve tanıtım filmleri oluşturur.

Ve en önemlisi Woy panel kullanımı firmanıza yönelik yapılan reklam satış müşteri yorumu ve sizin için yapılan diğer işlemlerin bütün analizlerini bu panel sayesinde anlık olarak görüntülüye bilirsiniz. Böylelikle her ay sizin için düzenlenen toplantılar eşliğinde detaylı istatistik raporlarıyla geleceğinize yön verecek en doğru hamleyi sizin için analiz eder.