Mesleki eğitimde Daynex modeli size çok şey katar.

Neler yapıyoruz farkımız nedir? 

  • Birebir eğitim ve uygulama sahası sağlıyoruz.
  • Alan için uzmanlardan eğitim programlarına dahil olmanızı sağlıyoruz.
  • Hizmet içi eğitim programları ile en güncel eğitimlere ulaşmanıza olanak sağlıyoruz
  • Eğitimlerinizin tamamı işletme tarafından finanse ediliyor
  • Kişisel gelişiminiz için ek eğitimler sağlanıyor. (Diksiyon eğitimi, yabancı dil eğitimi gibi)
  • Eğitim alırken maaş kazanmanızı sağlıyoruz
  • Eğitim alanlarında özel programlar ve ölçme değerlendirme desteği ile daha verimli ilerleme sağlıyoruz.
  • İşinin uzmanı en yetkin otoritelerden denetleniyoruz
  • İşinin uzmanlarından harici eğitim desteği alıyoruz

Daynex modeli, mesleki eğitim alanında sunduğu avantajlarla sektörde fark yaratıyor. Size sunduğumuz eğitimlerin yanı sıra, iş hayatında da sahip olabileceğiniz pratik tecrübeler kazandırıyoruz. Böylece, iş hayatına daha hazır ve donanımlı bir şekilde girebilirsiniz.

Birebir eğitim ve uygulama alanı sağladığımız için çalışanlarımız mesleki becerilerini daha hızlı geliştirebiliyorlar. Eğitim programlarımıza alanında uzman kişileri dahil ederek, çalışanlarımıza en kaliteli eğitimi sunuyoruz.

Mesleki Eğitimde Fark Yaratıyoruz

İşletmelerin çalışanlarına özel olarak tasarladığımız mesleki eğitim programlarıyla da fark yaratıyoruz. Verdiğimiz eğitimlerde birebir eğitim ve uygulama alanı sağladığımız için çalışanlarımız mesleki becerilerini daha hızlı geliştirebiliyorlar.

Daynex Akademi olarak, işletmelerin çalışanlarına sunduğumuz eğitimlerin tamamını finanse ediyoruz. Böylece, çalışanlarımızın mesleki gelişimine destek oluyoruz ve işletmelerin maliyetlerini düşürmelerine yardımcı oluyoruz.

Eğitimlerimizin yanı sıra, çalışanlarımızın kişisel gelişimlerine de önem veriyoruz. Düzenli olarak diksiyon eğitimi, yabancı dil eğitimi ve benzeri eğitimler sunarak, çalışanlarımızın iş hayatında başarılı olmalarına destek oluyoruz. Böylece, hem işletmelerin hem de çalışanların kazançlı çıkacakları bir eğitim modeli sunuyoruz.

Daynex Akademi olarak, mesleki eğitimde fark yaratan bir eğitim kurumu olarak hizmet veriyoruz. Siz de bizimle iletişime geçerek, mesleki gelişiminize destek olacak eğitimlerimizden yararlanabilirsiniz. İster bireysel olarak ister bir işletme adına olsun, ihtiyacınız olan eğitimleri sizin için tasarlayabilir ve uygulayabiliriz.

Daynex Akademi aynı zamanda, işletmelerin kendi bünyelerinde eğitim departmanları kurmalarına da yardımcı oluyor. Kurumsal eğitim programlarının oluşturulması, eğitimlerin hazırlanması ve uygulanması konusunda işletmelerin ihtiyaçlarına göre çözümler sunuyoruz. Böylece, işletmelerin daha yetkin bir insan kaynağına sahip olmalarına yardımcı oluyoruz.

Mesleki eğitimde Daynex modeli ile daha hazır ve donanımlı bir şekilde iş hayatına adım atabilirsiniz. Siz de bizimle iletişime geçerek, mesleki gelişiminize destek olacak eğitimlerimizden yararlanabilirsiniz.